keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Uusia, vanhoja, pieniä, suuria, kavereita kaikki

Ihan hirveen sosiaalisia ollaan oltu. Aloitettiin lauantaina istumalla iltaa shelttimies Roopen luona. Roope ja Grimm juoksivat ensin tunnin verran rallia sohvapöydän ympärillä kunnes seuraan liittyi hoitotytöksi saapunut pippurinen Terra ja tästähän pidot vain paranivat. Painittiin ulkona ja sisällä koko ilta ja kyllä vain oli mukavaa!

Eilen päästiin vihdoin leikkimään Gustin ja Ruffen kanssa! Pojilla oli hurjat painit kolmestaan. Setämies Ruffe oli mahtava pentujen leikittäjä ja oikein hellätassuinen pieniä kohtaan.

Tänään sosiaaliset menot vain jatkuivat kun treffattiin Viiru ja Piki. Samalla Piki ja Grimm saivat ihmetellä ohi viuhuvia hiihtäjiä ja jäälle tehtyjä hienoja muumilumiukkoja. Viiru omistajineen aksailee minun ja Reinon kanssa samassa ryhmässä, pennut siis näkevät viikottain treenien liepeilläkin, joten eiköhän tämäkin parivaljakko tule oikein tutuksi.

Leikkituokion jälkeen Grimm pääsi vielä ihmettelemään keskustan vilinää. Käveltiin pieni kierros kävelykadulla ja olipa pikkukoira reipas! Arvasin jo etukäteen, että Grimm olisi tahtonut kiipeillä jokaisen vastaantulijan syliin, joten olin aseistautunut tasku täynnä lihapullia joilla sain pennun jättämään ohikulkijat omaan arvoonsa. Tai noh, saan kunhan toistoja tulee tarpeeksi, heh. On ihan mahtavaa omistaa näin sosiaalinen, reipas ja rohkea pentu joka ottaa uudet asiat vastaan rennosti turhia huolehtimatta.

Ajattelin, että pennu on aivan poikki loppuillan näistä aktiviteeteista mutta tajusin olleeni täysin väärässä kun äsken sivusilmälläni seurasin kevythäkin hidasta siirtymistä paikasta toiseen. Ei siis riitä, että pentuni on mahdottoman mukava kaikin puolin, lisäksi sillä on visio asunnon sisustuksestakin. Lopetanpa siis tämän postauksen ja lähden viihdyttämään pikkumiestä ennen kuin se päättää, että telkkarikin kaipaa uutta ilmettä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti