tiistai 28. huhtikuuta 2015

Mehtähommia välillä

Nyt on maastotkin korkattu. Esineitä tehtiin männä viikolla. Hyvin oli ajatus muhinut talven aikana sekä ruskean, että sinisen silmän takana, koskapa kaistaleet menivät hurjan hienosti! Alkuviikosta kävin tekemässä pari kaistaa lenkin yhteydessä niin että Grimm näki kun vein esineet. Nämä oli helppo nakki. Mutta niinpä tuntui olevan myös viikonloppuna tehdyt esineet jotka aseteltiin koiran näkemättä alueelle. Palautukset tulee nyt niin kovalla vauhdilla, että yhtään kovempaa ei saa juostakaan. Hyvä Grimm!

Eilen käytiin kevään ensimmäisissä hakureeneissä. Olin itse niin talviterässä, että ajattelin ottaa Grimmille perinteiset neljä ukkoa äänellä, ei muita apuja. Ensimmäiselle pistolle lähetettäessä tyyppi ampaisi kuin raketti kuuta kiertävälle radalle. Ei tarkentanut ääniapua kunnolla, mutta laskinpa silti matkaan, aloittelijan moka. Toisella lähetyksellä suora pisto ja löytö. Loput pistot menivät loistokkaasti, aivan luotisuoraan takalinjalle ja hienot löydöt. Tyypillä oli pikkuisen villahousut lieskoissa. :D Meillä on vieläkin jonkun verran tuota valkoista sontaa, mm. eilen näytti osa maastoista vielä tältä:


Ilmaistu on aivan liian laiskasti, ei tämä etene mihinkään tällä tavalla. Metsässä irtorullan tuonti toimii ihan parhaiten, joten ei sotketa enää muita alustoja tähän peliin. Grimm on sitä mieltä, että vain metsässä on suotavaa tehdä "ukkohommia", kentällä treenataan ämmän kanssa tokoa eikä lääpitä muita, piste. Tuntuisi jonkun verran konservatiivinen olevan mielipiteissään tuo minun nuori insinöörikoira, mutta suotakoon se hänelle. :D Eihän niitä ilmaisuja tosiaan tarvitse muualla tehdäkään kuin siellä metsässä. Jos vaan tämä huono koiranohjaaja saisi edes kerran viikkoon kutsuttua porukan metsään tekemään ne ilmaisut.

Minä en ole mitenkään kiiluvan perään, mutta koska se taannoinen nakkimöllivoitto oli sekä minulle, että Rimpulle elämämme ensimmäiset ja siitä saatiin elämämme ensimmäiset kisapalkinnot, niin otinpahan oikein pokaalikuvan. Yllättävän hyvät palkinnot olivatkin. Ja siis kuva tulee vasta nyt, koska sain palkinnot eilen. Minähän karkasin "kisapaikalta" ennen aikojani. Koirarekvisiitta tunki kuvaan norkoilemaan ihan pyytämättä, koska joskus on saatu palkkaa pään maahan laittamisesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti