torstai 5. kesäkuuta 2014

PriimaaPriimaaPriimaa!

Tultiin äsken liäkäristä. Grimm kävi olkapäidensä osalta kontrollikuvissa ja kuulkaas tuloksia: PRIIMAA ovat! Ollaan siis täysin terveitä ja täydessä iskussa taas! Mahtava fiilis! Kyllä nyt saa facebookin positiivisuushaaste ihan uuden ulottuvuuden.

Lisäravinnetta (Synoquin Growth) jatketaan vielä toinen kuukausi koska ei siitä mitään haittaakaan ole. Päinvastoin, näyttää olevan sellaista ihmeainetta että tuollaista syöttää mielellään. Grimm syö niitä kuin karkkia joten hänkään ei laita pahakseen kuurin jatkumista.

Oppina tästä, olkaa ihmiset terveellä tavalla hysteerisiä pentujen kanssa, varsinkin suurikokoisten rotujen. Kuvauttamisesta ei ole mitään haittaa ja vaikka pennut silloin tällöin ontuukin milloin mistäkin syystä, kannattaa pitää takaraivossaan rotutyypilliset viat. Olen todella onnellinen ettei me aloitettu aksaa yhtä nuorella iällä kuin Arvon kanssa, olkapäät voisivat olla ihan eri jamassa. Ehtii sitä kuulkaas myöhemminkin.

Me lähdetään juhlimaan kuvien tuloksia illalla setämies Ruffen uimakouluun ja huomenna Savon sydämeen paimentelemaan Terhin ja Hannun ihkauusia lampasia! Mahtavaa viikonloppua teillekin!

3 kommenttia:

  1. Loistavia uutisia! Mistä tuollaista ihmelääkettä saa? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivuttomalta oon ihmetropit saanu, olivat vieläpä edullisiakin. :) Toivoisin Ellulle kyllä heti välittömästi yhtä tehokkaita lääkkeitä että päästäs taas yhdessä humputtelemaan!

      Poista