lauantai 14. kesäkuuta 2014

Kaik harrasteet samassa läjässä

Viime lauantaina käytiin Kuopiossa lampasilla. Lampaat oli oikein pirteitä ja vikkeläkinttuisia. Koira kyllä kesti perässä mutta emännällä oli aika ajoin vaikeuksia vaikka oli Speedcrossit jalassa. Seuraava paimennuskerta onkin vasta parin kuukauden päästä, pentu saa haudutella ajatuksia ja kasvaa henkisesti siihen saakka.

Olen todella kiitollinen, että minulla on aika hieno tukiverkosto tämän harrastuksen suhteen. Tällä kertaa opastajan roolissa toimi Hannu. Ihan lirissä olisin tuon pikkuhurjailijan kanssa ilman teitä kaikkia. Savossakin kävin jo epätoivon syövereissä mutta sieltäpä sitä taas kokeneempien kavereiden avulla noustiin. Alla muutama luultavasti Terhin ottama kuva Savon reissulta. Kuvistakin näkee että vauhtia on silleen ihan riittävästi, hehe.

Sauvan käytön oppitunti menossa

Pentu laittaa jalalla koreasti

Rouvat mittailee pikkupaimenta
Kuka ohjaa?!
Hikihän tuossa hommassa tuli. Gust tarkkailee taustalla.
Tällä hetkellä hakutreeneistä ei ole paljoa uutta kerrottavaa, koskapa meidän joukkio risteilee niin kauan että koirat on saatu uppoamaan aina sinne viiteenkymppiin saakka. Kaukana se ei enää ole. Grimmille tehtiin keskiviikkona kaksi lyhyttä settiä koska edellisessä treenissä yhden pitkän setin aikana koira väsähti hieman. En tahdo asentaa pennun päähän sellaista mielikuvaa hausta, joten nyt tehdään lyhyempää, että koira jaksaa kaahata alusta loppuun.

Setit olivat hyvin samanlaisia, 4-5 pistoa per setti. Viihtyi maalimiehillä muutaman sekuntin ja nakitkin maistui. Vauhti oli todella hyvä ja pistot luotisuoria. Viimeisen toiston keskilinjan ylitys oli loistava. Grimm ei nähnyt maalimiestä ollenkaan ylittäessään keskilinjan kovalla vauhdilla, mutta jatkoi silti sokkona ja täysillä suoraan. Asennus "mene suoraan ja syvään niin sieltä se molari löytyy" on mennyt perille ja sieltähän se ukko löytyikin!

Tulee taas niin pitkä paatos, että tokosta en viitsi kertoa muuta kuin sen, että torstaina vedettiin aika paskat treenit, molemmat oli poissa kartalta. Perjantaina ja tänään paikkailtiin ja tehtiin hitsin hyvää settiä. Ainiin ja sheippasin sen stopin! Muahahahaaaa, tunnen itseni hienoksi ja kiiluvaksi! Tässä vaiheessa on tosin liian aikaista sanoa mitä kaikkea muuta Grimm kuvittelee "liikkeen" sisältävän, heh. Sen varmaan kuulette seuraavassa postauksessa.

Lopuksi vielä onnittelut kaikille agilityn SM joukkuekisatuloksiinsa tyytyväisille, hienosti joensuulaisetkin ovat vetäneet. Erityisen suuret onnittelut PoKSin mini-joukkueelle 4. sijasta joukkuekisassa!!! Ihan käsittämättömän hieno suoritus! Huomenna jatkuu livestreamin tuijotus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti