tiistai 25. maaliskuuta 2014

Raunioita ja raparallia

Ei pitäisi pitää taukoa näissä päivityksissä, ko mittään en ennee muista mitä on tehty, vuan haitannoonko tuo. Männä viikolla käytiin ekaa kertaa rauniokoiraradalla. Meillä on tässä ihan lähellä hienot puitteet, parin kilometrin päässä on rajavartiolaitos, jonka maastoissa tuo rauniokoiraratakin piilee. Meillä on siis ammunnat ja jännät onkalot omasta takaa!

Laukauksia ollaan jokunen kuultu hieman kauempaa, ei tuottanut minkäänlaista reaktiota pennussa. Sen sijaan Grimmin mielestä pellin päällä kävely oli maailman jännittävintä. Pelti täytyi ylittää että päästiin konttailemaan betonisista kaivonrenkaista tehtyihin tunneleihin. Onneksi mukana oli hurja pelastuskoiran alku Riio, jolle rauniot oli jo tuttua huttua. Yhdessä siis selvittiin pellinrumiluksesta. Riio taisi jopa vähän brassailla Grimmille tanssimalla pellin päällä. Hetken aikaa kiipeiltiin erinäisten elementtien ja röykkiöiden päällä ja sitten jatkettiin riehumista pienen lenkin merkeissä. Katja sai otettua pojista pari kuvaakin.

kOrvakaverit :)Ei tämän suloisempaa ole missään!
Ei me vissiin muuta ihmeellistä olla tehty, leikitty kamusien kanssa, taivallettu luonnonhelmassa etenkin Tiian ja Gustin seurana, hilluttu ja välillä opeteltu jotain uutta. Kertomisen arvoista on, että huomenna Grimm saa vihdoin ekat rokotuksensa! Kortisonia syödään enää pikkiriikkisellä annoksella ensi viikkoon ja sitten sekin loppuu, jei!

Kovasti tässä jo odotellaan ulkokenttien sulamista/kuivumista. Eilen käytiin yhdellä koulun kentällä ja olipas vain niin mutaista hommaa että odotellaan seuraavaa urheilukenttäkeikkaa muutama viikko. Toisaalta, tällä hetkellä on pääasia, että pentu saa uusia kokemuksia ja tottuu häiriöihin ja ennen kaikkea pelleilee minun kanssa muusta välittämättä. Siihen ei kummoisia puitteita tarvita. Onneksi meillä (minulla) hienohelmoilla on kaksi hallia joissa rampata, toinen kivituhkapohjainen ja valtavan suuri, toinen keinonurmipohjainen ja puolet pienempi. Molempi parempi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti