torstai 5. marraskuuta 2015

No joo...

...nillitys sikseen ja treenaamaan. Itse oon sanonu joskus Tiialle, että ei me koskaan mitään luovuteta. Tehdään vaan parempi suunnitelma, kirjotetaan se paperille ja lähdetään treeneihin. Niinpä kun olin aikani rypenyt, soittelin vähän sinne ja tänne, tein uuden suunnitelman, sain uusia (tuttuja) treenikavereita kimppaan ja nyt on talveksi valoisammat näkymät tokon suhteen. Itseasiassa paremmat näkymät kuin vielä kertaakaan harrastusurani aikana.

Syyskuussa lenkillä
Lokakuun maisemia
Marraskuun alkua
Survoin itseni vajaaseen tokoryhmään loppuvuodeksi. Tänään oli ensimmäiset treenit ja olipa kiva neljän hengen porukka ausseineen ja bortsuineen. Rundi pääsi humppaamaan uusilla leluilla leikkimistä, se menee ihan pähkinöiksi vinkupalloistaan. Lisäksi tehtiin istumista ja luoksetulo. Oikein kivasti humppapoikaa pystyy pitämään jo hallissakin irti vaikka vieressä treenaa toinen koira, ei yrittänytkään sinne päin. On kyllä suuri harmi, ettei Rundista tule harrastuskoiraa, tuossa pienessä koirassa elää sinnikäs sielu ja vahva moottori joilla pääsisi taivaisiin. Toivottavasti kaikki Myrsky Tiikeri- pennut ovat perineet samat ominaisuudet ja saavat omistajansa ylpeiksi pelkällä olemuksellaan. :) Rundi on myös petrannut lenkeillä ja nyt tehdään irti ohituksia jo niin, että me ollaan lenkkipolulla ja toinen koirakko/juoksija pururadalla muutaman metrin päässä, jihuu!

Grimm treenasi sitten seuraavaa:

Alkuun paikkaistuminen, aika ehkä minuutin. Ei ollut liikkuria, joten vähän omaan tahtiin mentiin. Liikutti kerran toista etutassua ja tsiikasi kerran molempien puolien kaverit, mutta ei jäänyt silmästään kiinni. Pössis ihan hyvä.

Seuruu. Voi että sitä painamisen määrä. Tein lelu pään vasemalla puolella pientä pätkää. Alku oli ihan hirveää, mutta kun säädin lelun paikkaa, alkoi loppua kohti parantua. Kyllä tätä saadaan jumpata ihan muutamakin treeni ennen kun on kunnossa. Juoksussa edisti niin että meinasi järki lähteä.

Ruutu. Miten tää voi olla aina vaan rikki? No joo, ei olla treenattu taas aikoihin, joten siksihän se nyt on rikki, mutta jotain muutakin outoa tässä minusta on. Tein alustalla, ilman alustaa (ei löytänyt kunnolla paikkaa) ja suorapalkalle. En saanut hyvää treeniä tähän, blaaah.

Paikkiksen käskytys. Pyysin liikkuroituna EVL:n paikkiksen käskytykset. Ensin sivulta maahan, ei jäänyt kiinni liikkuriin vaan tipahti suoraan maahan, hyvä Grimm! Jotain siis parempaankin päin. :D Sitten maasta sivulle, tämän jo arvasi että liimaa maahan eikä nouse. Nosti toisen kyynärpään ja kyseli että näinkö piti? No ei pitänyt vaan otettiin uusiksi pari kertaa kunnes nousi kertaheitolla täpäkästi. Tätä täytyy vielä avustaa käsitargetilla. Tämän jälkeen jätin hetkeksi istumaan, kävin kääntymässä jonkun matkan päässä ja tehtiin vielä paikkiksen toinen osio kaukokäsky maahan. Meille on ollut hitsin vaikea se liikkuri selän takana, mutta eipä ollut tänään! Tipahti kerralla maahan noin kuudesta metristä käskytettynä, hyvä Grimmmmm! Näitäkin on vaan jumpattava paljon paljon lisää.

Törpön kierto/kapula kuuntelu. Mokasin heti. Viskasin kapulan koiran juoksulinjalle ja kun lähetin kiertoon, luulin koiran menevän kapulalle, vaikka se oli vain hyppäämässä sen yli. Ennen kuin tajusin tämän, ehdin jo pysäyttää koiran, jolloin se totta maar pysähtyi suoraan kapulan kohdalle ja nappasi sen suuhunsa. Tämän seurauksena jouduttiinkin sitten tekemään pari toistoa, ennen kuin sain koiran taas ymmärtämään ajatuksen. Aloittelija mikä aloittelija, luulee olevansa koiraansa nokkelampi, mutta kompastuu omiin kengännauhoihinsa, jes. :D Mutta sain myös hienoja kiertoja aikaan, kaarros on pienentynyt hurjasti ja kapula jäi huomiotta.

Loppuun pari puhelimesta löytynyttä kuvaa alkusyksyltä. Jaan kuvia jonkun verran facebookissa, mutta tänne en niitä koskaan muista postailla. Olishan nämä kuivat päivitykset hieman värikkäämpiä parin kuvan kera. Kuvissa myös Rundin sydänystävä pihis Sohvi. Noilla kahdella on aivot vaan niin samalla sähkökäyrällä. :D

Grimm ravistaa...
...ja Rundi perässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti