perjantai 13. marraskuuta 2015

Kuuntele!

Keskiviikkona tein pienen kisamaisen johon kuului luoksetulo, tunnari ja törpönkierto. Luoksetulo oli aika hyvä, pitäisi vaan muistaa, että AVOssa koira jätetään maahan...Tunnari on ollut viimeaikoina pähee, joten otin ensimmäistä kertaa kisamaisena. Tikut oli vähän liian lähellä, joten ravasi tikuille, lärppäsi hieman oman viereistä ja toi oman laukalla. Törpönkierron tein myös ehkä ekaa kertaa kisamaisena. Yksittäisenä liikkeenä toimii hyvin, mutta kisamaisena meitä aiemmin vaivannut kaarros palasi. Saatiinpahan taas treenattavaa.

Torstaiaamuna lenkkeiltiinkin sitten tällaisessa kelissä:
 
Torstaina jatkettiin myös treenejä. Tehtiin ensin paikkaistuminen, vähän kotkailee, mutta muuten ei mainittavaa.

Yksilöt aloitin tunnarilla. Mietin että riskillä vedetään koska ruutu oli n. 5m päässä tikuista vasemmalla. Päätin kuitenkin pelata upporikasta ja rutiköyhää. Hetsasin Grimmiä, lähetin vauhdista ja ruutuunhan se läksi. Stoppasin pari kertaa ja yritin saada tikuille, mutta ei enää tajunnut. Kutsuin pois, uusi hetsaus ja lähetys. Lähti jälleen ruutua kohti, mutta sain käännettyä tikuille. Hyvä haistelu ja toi oman. Kolmannella lähetyksellä jätti ruudun rauhaan ja kävi hakemassa oman tikun. Seuraavan kerran täytyy päättää mitä treenaan ja pysyä siinä. Nyt piti tehdä menovauhtia tikuille, mutta tämä menikin häiriötreeniksi. Pysy suunnitelmassa!

Sitten EVL:n kierto-hyppy-noutoa. Tein pelkkää kiertoa, koska Grimmillä on niin suuri palo hyppyjä ja kapuloita kohtaan. Ensin kiertoa hyppyjen välistä, ei ongelmaa, kierrot oli tiiviitä, joten lisäsin kapulat. Tästähän se jumppa sitten alkoi. Heti ensilähetyksestä kapuloille vaikka valmistelin olevinaan hyvin. Stoppasin ja käskin tiputtaa kapulan, jolloin tiputti kapulan, kääntyi ja leiskautti hypyn itselleen palkaksi. Stoppasin taas ja uusi kiertokäsky. Kun tässä oltiin törpölle päin menossa, sama hypätä matkalla ja kappas, kapula! Tuumasi Grimm ja taas se seisoi kapula suussa. Taas sama jumppa ja nyt sain kiertämään. Vielä toinen tällainen, mutta kolmannella kerralla teki vain kaarroksen kapulaa kohti ja kiersi törpön. Huh huh, tuli kuulkaas hiki, molemmille. :D

Sitten ruutu. Oltiin jumpattu jo aivot kierossa koko alkutreeni, joten tein helppoa ja vauhdikasta, alustaa ja suorapalkkaa.

Viimeisenä seuruu. Otin tähän avuksi namipalkan, koska lelupalkka ei selvästikään auttanut. Namilla sainkin Grimmille parissa treenissä ajatuksen siitä, että minuun ei saa koskea. Toki tätä täytyy jatkaa jonkun aikaa, mutta suunta on jo selvästi parempi.

Rundin kanssa tuli todettua, että vieraita koiria saa kentällä olla samaan aikaan, mutta jos sieltä löytyy leikkikaveri treenailemasta, se vie vielä voiton vinkupalloista. Kahdesti yritti mennä kamua moikkaamaan, mutta tuli kutsumalla pois. Tässäpä meille "treenailtavaa".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti