perjantai 3. lokakuuta 2014

Etsin kunnes löydän sun

Eilen oli ihan huisin hauskaa, Grimm pääsi ensimmäistä kertaa raunioille partioimaan! Ukot olivat oikein hyvin piilossa, suurin osa umppareissa joista jätettiin kuitenkin ovet auki. Grimm sai nähdä kahden ensimmäisen ukon lähdön raunioille päin, siinä kaikki avut mitä sille annettiin. Enempää se ei apuja pyydellytkään. :D

Ensimmäisellä toki lähti liian kovaa, paukaisi kuten hakumetsässä on opetettu "suoraan ja syvään", mutta äkkiä tajusi että tässä miljöössä toimitaan hieman toisella tavalla. Pari ensimmäistä piiloa oli vähän jänniä kun koiran piti mennä niihin itsekin sisään, mutta loput neljä meni jo heittämällä. Yhden umpparin ympärillä koira pyöri ja hyöri ja itkukin vähän pääsi kun ei ukkoa löydy vaikka kuin haisee, mutta uutterasti kun etsi niin siellähän se ukkeli kökötti pimeässä onkalossaan. Oli kyllä niin kivaa, että täytyy päästä tänä vuonna vielä uudelleen raunioille seikkailemaan!

Tokossa mainitsemisen arvoista voisi olla meidän häirikköporukan treenit sunnuntailta. Tehtiin hauskin paikkamakuu evö! Koirien nenän edestä vedettiin lasten kuorma-auto joka oli lastattu täyteen kissanruokaa. :D Voi niitä rekkujen venähtäneitä ilmeitä! Ensin rekka kulki noin metrin päässä koirista, mutta takaisin tullessaan ihan nenän edestä ja se vieläpä pysähtyi jokaisen koiran kohdalla hetkeksi. Grimm the engineer oli lähinnä pöyristynyt moisesta sääntöjen vastaisesta kulkuneuvosta. Olin noin 3-4 metrin päässä ja vahvistin ahkerasti käskyä, koska koira ei todellakaan ollut menossa syömään kissanruokia vaan ennemminkin sen ajatus oli lähteä takavasemmalle ennen kuin rekka suistuu raiteiltaan ja ajaa puuceen varpaat muussiksi. Hyvin kesti silti paikallaan, katsokaa vaikka!

Lelurekkapaikkis
Seuruu on ehkä viimein nytkähtänyt hieman eteenpäin. Jos minä tämän joskus valmiiksi saan, lupaan leipoa kakun jokaiselle meitä tässä asiassa auttaneelle. :D Miten ihminen voi olla näin hysteerinen jostain näin yksinkertaisesta ja mitättömästä asiasta?! Tiia videoi meidän seuruuta yksi päivä ja se oikeesti näyttää hyvältä, nyt siihen pitää vaan luottaa! Ja videoida treenejä paljon lisää. Eteentulot on jo aika päheitä, näihin täytyy lisätä matkaa ja vauftia.

Tunnari se vasta eteenpäin puksuttaakin! Tähän täytyy keksiä koko ajan uutta jäynää kun vaikuttaa niin pirun helpolta. Virheitä ei ole tehnyt sitten alkuaikojen. Nyt on tehty muutamia toistoja kentällä, oma edelleen piilossa ja vääriä olen levitellyt.

Ruudussa näyttäisi nyt että vauhti on vakio, eli aika kova! Pystyn jo kierrättämään törpön kautta ruutuun, tosin tarkkana tässä täytyy olla. Tehdään vain kun on kova draivi, sama juttu luoksetuloissa. Niissä vauhti ei ihan vielä ole vakio johtuen varmastikin minun epämääräisestä vapautuksesta.

Aksatiinissakin alkoi talvikausi. Ollaan Grimmin kanssa penturyhmässä jossa myös ohjaajien fysiikka laitetaan koetukselle! Kauden aikana on luvassa ainakin lämmittelyhölkkää ja verkkaa sekä kolme piip-testiä! Niin siistiä! Grimmin putketon kausi jatkuu, mutta tuntuuhan noita kierroksia löytyvän ilman putkiakin. :D

Kotioloissakin Grimm haluaa osoittaa älykkyyttään. Kolmannen työpäivän aikana avatun kaapin oven jälkeen myönnän että koirani osaa avata kaappeja. Tuho on ollut melkomoista, koska kaapista toki vedetään alas kaikki mahdollinen ja kaikki mahdollinen myös tuhotaan. Useampi pussillinen sekalaista tavaraa on karsiutunut elämästäni kaatopaikalle Grimmin askeettisuuden tavoittelun myötä. En minä niitä tavaroita erityisemmin jäänyt kaipaamaan, mutta olishan se kiva jos taloudessa olisi edes yksi kynä jolla kirjoitella hienosti menneistä treeneistä...Juu ja sisustuskin on saanut ihan uuden säväyksen kun kaikki kaapit on teipattu umpeen jeppeteipillä. On tämä tämmöstä. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti