torstai 1. toukokuuta 2014

Koristelua

Suski teki Grimmille ihan huipun pannan! Kattokaa ny! Kyllä meidän nyt kelpaa kuljeksia.


Viikosta sen verran, että viikonloppuna käytiin ekaa kertaa Jokiasemalla sosiaalistumassa Tiian ja Gustin kanssa. Kylläpä saatiin istua rinta rottingilla ja olla ylpeitä pikkupojista! Päivä oli lämmin, joten ihmisiä oli terassi täynnä. Silti molemmat pennut malttoivat istuskella kauniisti ja odotella rauhassa kun ihmisruojat nautiskelivat kevään ensimmäiset terassijäätelöt. Jäätelöhetken jälkeen pojat pääsivät vielä juoksentelemaan. Gust harjoitti jo hienoja uimataitojaan ja kävi hakemassa keppiä vedestä. Grimm taas, kapteeni kun on, antoi kokelaan hakea kepit ja omi ne itselleen rannalla. 

Tiistaina ajeltiin Hammaslahteen korkkaamaan ulkokenttäkausi myös agilityn saralla. Jari piti meille treenit omalla kentällään ja kylläpä koirat olivat villeinä. Reino oli kuin lehmä kevätlaitumella, mutta silti hyvin kuulolla. Vedettiin ihan hyvin, tosin kuten treenipalaverissakin totesin, radanlukutaitoni ei ole vielä sillä tasolla että muistaisin kokonaisen radan kun koira juoksee vierellä. Noh, tästähän ei voi kuin kehittyä! Rata oli kiva, ilma oli hyvä, seura hauskaa ja treenin jälkeen Jari tarjoili meille simaa, keksejä ja sipsejä, joten mukava iltahan meillä oli. Oli myös mukava huomata että radalla ei ollut meille mitään älyttömän vaikeita kohtia, jotain kehistystä on siis tapahtunut!
 

Suski otti muutamia kuvia koirista. Tässä Reinon kuvassa näkee hyvin sen, miksi malit ei oikein aksassa pärjää. Puoli metriä ilmaa koiran ja riman välissä vie vähäsen aikaa, heh.

Kuva: Susanna Maksimainen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti