sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Retkillä reippahilla

Täällä on ollut niin mahdottoman kauniita ilmoja, että on suorastaan pakko käydä iltakävelyillä muuallakin kuin kotinurkilla. Eräänä iltana lähdettiin käppäilemään Kuhasaloon. Aallokko oli niin kova, että pienempi soutupaatti olisi siellä kaatunut välittömästi, mutta Grimm vaan kovasti tahtoi uimaan. Yritti ja yritti joka kalliolta eikä voinut käsittää miksi tuo aina muulloin niin ihana vesi oli tänään niin äkäisellä ja väkivaltaisella tuulella ja löi vasten koko koiraa.

 
Seuraava retki suuntautui Varkauteen, jossa Satu ja Outi pitivät valmennusrenkaan koulutuksen. Satun kanssa tehtiin mielentilatreeniä ja sain ihan ansaitusti kunnolla tukkapöllyä kun en ole kiinnittänyt näihin asioihin huomiota jo vuosi sitten kun Satu näistä minulle mainitsi. Olen jotenkin vasta nyt sisäistänyt sen, että mielentilan muuttaminen vaatii kuukausien työn, eikä sitä voi muutamassa viikossa saada aikaan. 
 
Treeniin aiheeksi otettiin luoksetulon, ruudun ja perusasennon mielentilat ja nyt sitten se lusikka kauniiseen käteen ja hommiin. Toki en ehdi näille paljoakaan tehdä ennen seuraavia kisoja, mutta sen verran päätin, että annan nyt tekniikan hajota ja teen näitä päänsisäisiä juttuja kuntoon niin pitkälle kuin mahdollista. 
 
Ehdittiin tekemään vielä kimppatreeninä paikkaistuminen rivissä sekä erikseen häiriköitynä. Grimm meni niin lankaan, ei lihapulliin, niistä se kieltäytyy kohteliaasti, vaan Satun vippaamaan 5cm pitkään risuun. Grimmmm!!! Ei voi olla noin keppihullu koira, eihän...Parilla paikalleen palautuksella sain sen kuitenkin palautettua ruotuun.

Outin kanssa pohdittiin liikkeiden välejä ja aloituksia, sekä liikkeestä seisomista. Oikeastaan kaikkiin tuli sama vastaus, minä olen aina myöhässä sekä reaktioissa, että kehuissa. Tässä huomaa hyvin sen kun treenaa paljon yksin eikä kukaan ole sanomassa, että mitä sitä tuusaa niin sitten nämä hommat valahtaa. Nyt ryhtiä peliin ja kamera kentän laidalle. Tästäkin sietäis saada tukkapöllyä, on tästä mulle niin monesti jo sanottu. :D

Varkaudessa on aina kivaa. Ei haitannut vaikka koko päivän satoikin vettä, Grimm ei ole moksiskaan jos taivas vähän repeilee ja mulla on hyvät sadevehkeet. :)

Tänään käytiin iltakävelyllä Kalliojärven kierros. Kaanista kaanista. En ole aiemmin sinne uskaltanut, koska monet on sanoneet että koirien täytyy kulkea hihnassa kalliojyrkänteiden takia. Joo, onhan siellä niitä, enkä viitsinyt jäädä niitä kuvailemaan koska en jaksanut ottaa koiria hihnaan, mutta hienosti Rundikin siellä pysyi hengissä vaikka irti juoksivatkin koko lenkin. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti