perjantai 25. joulukuuta 2015

Mitä meiltä puuttuu?

Kirjasin vähän aikaa sitten paperille, mitä kaikkea pitää treenata kuntoon ennen seuraavia kisoja. Osa niistä on saatukin kuntoon, mutta vielä on aika paljon työnsarkaa, että tunnen voivani lähteä rennoin mielin kisoihin. Todiste eteenpäin menneistä asioista tulee tässä, aika hitsin hyvät avo-kaukot (vaikka itse sanonkin) osana kisamaista suoritusta:


Tuo oli tosiaan osa kisamaista suoritusta. Kaukoja ennen tein jäävät istumisen ja seisomisen. Molemmat ovat vielä niin hajalla, että ei ois kannattanu edes yrittää. :D Oli sellaista räpellystä, että leikkasin ne tuosta pois, niiden näkemisestä ei hyödy kukaan. Seisomisessa jäi teputtamaan, ei jotenki odottanu ollenkaan koko käskyä ja oli aika pihalla. Istumisen meni maahan. Kaukojen jälkeen oli tarkoitus tehdä vielä nouto, mutta kaukot oli niin hienot, että oli pakko palkata. :D Toki noissa kaukoissakin on vielä tekemistä, täytyy lisätä liikkuri ja pidentää vaihtojen välejä, mutta eiköhän nuo toimi kokeessakin. 

Sitten muut AVO-liikkeet ja niiden tila:

Paikkaistuminen. Kotkailee pahasti. Joku tässä ahdistaa. Veikkaan, että kotkailu kitkemällä tämä saadaan kuntoon, mutta vaatii konsultaatiota viisaammilta.

Seuruu. Tällä hetkellä ihan älyttömän hyvä, ihan harmittaa kun ei ole videota todisteena. Jos saan pidettyä sen tällaisena muutaman kuukauden, ennen kuin se taas hajoaa, olen superiloinen. 

Liikkeestä seisominen. Ihan palasina. Vaatii paaaaljon toistoja että viitsii tätä kokeessa kokeilla.

Liikkeestä istu/maahan. Maahanmeno hyvä ja ihan napakka. Istuminen alkutekijöissä, täytyy vielä takoa, että menee selkäytimeen.

Luoksetulo. Edelleen kaartaa perusasentoon jonkun verran, sitä siis poistetaan. Kotkailee myös hieman.

Ruutu. Paikkaa vielä treenaillaan. Maahan en ole kokeillut laittaa kuin ehkä kerran joskus vuosi sitten...

Nouto. Kaartaa perusasentoon tulossa, sama kuin luoksarissa.

Hyppy. Ei pitäs olla mitään erikoista, turha liike avossa. Voi kotkailla hieman.

Törpön kierto. Kaartaa törpöllä ja kaartaa perusasentoon. Yksittäisenä jo onnistuu suoraan, mutta kisamaisena törkeä, ei puhettakaan suoraviivaisuudesta kun koko ajan kaarretaan johonkin. :D

Huh, onhan tuossa kuulkaas hommaa ennen kuin päästään kisoihin. Varsinkin kun lisäksi treenataan niitäkin voittajan liikkeitä, ettei niitä tarvitse sitten ihan raapaisusta aloittaa.

2 kommenttia:

  1. No jo on maasta istumaan nousu! :D Ei voisi mitenkään ainakaan täpäkämpi olla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kyllä voisi. :D Yllätyin tuosta itsekin, koska vielä kuukausi sitten ei noussut ollenkaan.

      Poista