keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Luustohommia ja tavoitteita

Rundimaakari kävi eilen luustokuvissa, jotka Jari-setä lausui yllättäen priimaksi. Kerran kun koira unille laitettiin, niin sanoin, että kuvatkaa nyt sitten koko koira nenästä häntään saakka. Rundillahan on hyvin suorat takajalat, joten niiden ja sen pomppivan liikkeen perusteella oletin kuvista löytyvän edes jotain vikaa. Tästä syystä vein sen pari viikkoa sitten akupunktioon parin kaverin suosituksesta, koska ajattelin koiran olevan umpijumissa. Mitään mainittavaa jumia ei löytynyt, mutta lääkäri oli sitä mieltä, että koira tulisi kuvata, koska hänen mielestään siinä on rakenteellista vikaa.

Aho hieman ihmettelikin kun lähtöasenteeni oli tämä ja sanoi, että suorat jalat ne on monella suomenpystykorvallakin, ja hyvin nekin pärjäävät kinttuinensa 12-vuotiaaksi ilman kummempia ongelmia. Luuston puolesta ollaan siis selvillä vesillä ja voidaan humputella ihan kaikkea mihin jaksetaan ryhtyä. Toki mitään metristä en käy hyppyyttämään saati agilitya humppaamaan, mutta muuten Rundi kyllä pystyy siihen mihin muutkin.

Ihan yllätin itseni yksi ilta etsimällä naksutinta. On niitä mullakin jossain kaapin perällä. Rundin vuoden "levänneet" aivot olisi aika herätellä toimintaan. :D 

Kuvauksen jälkeiset tunnelmat ei olleet kauhean hilpeät.
Vihreäjakkuisen "isoveikan" päänmenoksi taas olen leiponut vihdoin puolivuotissuunnitelman. Nyt on jotenkin tosi rento ja hyvä fiilis treenailla kun tietää mihin tähtää. Minulla oli kaksi eri vaihtoehtoa, josta nyt valitsin toisen. Ei voi sanoa, että paremman tai edes järkevämmän, mutta ehkä elämyksiä antavan. :D Katsotaan kuinka nämä lähtee toteutumaan.

Muutenkin tokon treenamiseen on tullut paljon lisää iloa uusien juttujen myötä ja se kyllä tuottaa tulostakin paljon paremmin kuin negatiivisessa ilmapiirissä harrastaminen. Olen pyrkinyt muutenkin keskittymään enemmän yhteen asiaan kerrallaan ja opetellut sanomaan ei. :D Ai että on vaikeaa tällaiselle ihmiselle olla työntämättä puuhaintoista nokkaansa jokaiseen yhdistyksen jaostoon, toimikuntaan ja asiaan kun ideoita pursuaa koko ajan pään täydeltä, mutta kun nyt vähennän noita "vastuitani" niin jää enemmän aikaa keskittyä oikeasti tärkeisiin asioihin, myös niihin joihin ei liity koirat, hui. :D

1 kommentti:

  1. Uusia tuulia pojille!😀 Naksulla on Sweeppullekin opetettu joskus temppuja.

    VastaaPoista