sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Eka tokokoe

Ajeltiin lauantaina Kuopioon Viiksi-Areenalle meidän molempien ekaan viralliseen tokokokeeseen. Tuomarina toimi Kaisa Poutanen. Koe oli samalla Pohjois-Savon piirinmestaruuskoe, johon osallistuttiin Grimmin kanssa VarPSin joukkueessa. Ennen koetta ei jännittänyt, mutta voi hyvänen aika että kehässä sitten jännittikin ihan karmeen paljon, huh.


Paikkamakuu 9. Grimm kyttäili hallissa lentäviä kärpäsiä ja minä yritin murhaavasti tuijottaa koiraa koko paikkiksen ajan, että se luopuisi saalistusaikeistaan. Perusasentoon nousuun tuplakäsky, koska kärpänen oli edelleen hollilla..
Seuraaminen 10. Tätä sain kuin sainkin korjattua hieman mölleistä. Edelleen alkaa keulia puolessa välin kun yrittää niin kovaa.
Liikkeestä maahanmeno 10. Ei ollut yhtä hyvä kun mölleissä. Olosuhteista johtuen tiesin kyllä ettei tule olemaan salamana maassa, joten ei yllättänyt.
Luoksetulo 9. Pääsi yllättämään kun käännyin ja koira harottaa miten sattuu. Vissiin anaalit räjähti noilla paikkeilla, jatkohumua seurasi kaukoissa...
Kapulan pito 10. Tuomari kävi nauramaan kun Grimm katsoi häntä kapula suussaan.
Kaukot 8. Tässä sitä anaalien(?) ihmettelyä suuremmalla kaavalla...Hienoa että kuitenkin teki ja kuunteli, hyvä Grimm!
Hyppy 10. Eipä mittää, istui, hyppäsi ja tuli.
Kokonaisvaikutus 9. Tuomari tykkäsi Grimmistä, sanoi että liikkeet osaatte niin hyvin että ylempiin luokkiin vaan ja sassiin.

Yhteensä siis ALO1 187 pistettä. Samalla voitettiin piirinmestaruus-kultaa VarPSin joukkueessa. Hyvä meijän joukkue (kuva alla)!

Minä&Grimm, Outi&Reaper, Reija&Redo ja Satu&Titti ja Piu
Perinteinen mitali-/palkintopönötys
Halli näyttäisi olevan vanha kasvihuone, joten lämpöä piisasi enemmän kuin tarpeeksi. Pisteitä meillä ei lähtenyt osaamattomuuden vuoksi yhtään, siihen olen tosi tyytyväinen. Paikkiksen jälkeen olin hieman synkissä tunnelmissa, mutta onneksi treenikaverit potkivat (kirjaimellisesti) perseelle ja sieltä sitä taas noustiin. Kiitti tyypit, kannustus on aina tärkeetä!

Videolta näkyy treenattavia asioita, mm. liikkeiden välit, niille on nyt tehtävä jotain. Mutta tyytyväinen olen, tyytyväinen koiraan, (aika) tyytyväinen omaan käytökseen, tyytyväinen meidän osaamistasoon ja tyytyväinen siihen, että on saanut treenata kivassa porukassa, joka on auttanut eteenpäin. 

Seuraaviin kokeisiin ei ole kiire. Treenaillaan rauhassa liikkeet kuosiin ja kokeeseen voisi ajatella menevänsä joulu-helmikuussa nyt kun huomattiin, että näihin ei kuole. ;)

Samana päivänä Grimmin äitimuori Wenja ja kämppis Jymy pääsivät paimennuksen SM-kisojen finaaliin! Onnea vielä Marika!

8 kommenttia:

 1. Vau, teillä meni tosi hienosti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, loppujen lopuksi niin meni, vaikka välillä kauhistuttikin. :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitti vaan hienosta koirasta jonka kanssa on huippua mikä vaan. :)

   Poista
 3. Onnea vielä tätäkin kautta! (Toivottavasti sulle ei tullut mustelmia persuksille ;-))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei tullu pysyviä vaurioita, korkeintaan valituksen määrä väheni. :D

   Poista